Sarah Stiles

sarah_bioSarah Stiles, projectmanager en coördinator

Sarah is sinds de oprichting van Stichting Hogeland in Beeld werkzaam als projectmanager, filmer, fotograaf en vormgever. Haar belangstelling gaat in het bijzonder uit naar het verbeelden van mensen en initiatieven die in al hun ‘gewone’ bijzonderheden zichtbaar worden. Niet alleen grote of bekendere thema’s zijn belangrijk, maar juist ook het vinden (en in beeld brengen) van de verborgen juweeltjes in de regio.

Sarah heeft een grote passie voor nieuwe media en volgt de technologische mogelijkheden en actuele digitale ontwikkelingen op het gebied van beeld, apps en communicatie op de voet. Behalve fotograaf en filmmaker is Sarah ook componist (Royal Academy of Music). Ze is producent van muziek voor filmproducties en schrijver/componist van diverse muziekuitgaven bij internationale en nationale uitgevers.

Sarah maakt filmproducties voor o.a. Hogeland Films, Provincie Groningen, Gemeente De Marne, Gemeente Winsum, BMWE, Libau, Wierde en Dijk, Festival De Nacht van Electra, Stichting Promotie Waddenland, MarneCultuur.nl, Humanitas, diverse instellingen op het gebied van Kunst en Cultuur en diverse ondernemingen. Daarnaast levert ze beelden voor o.a. RTV Noord en RTL.

Sarah’s rijke ervaring op diverse gebieden zet ze graag in voor nieuwe projecten van Stichting Hogeland in Beeld! “Er zijn zo veel mooie initiatieven en bijzondere mensen actief hier in het Noorden – ze moeten zichtbaar worden!