Waar zijn de boeren toch mee bezig, zo ver na zonsondergang? En hoe vergaat het de aardappel na de rooi? Wat is er met de uien aan de hand?! Waar gaat die koe naar toe? Op deze plek delen Ingrid en Sarah de ontdekkingen die zij tegenkomen tijdens het maken van de verhalen van het land.
Terwijl er elders in het land tonnen aardappels overblijven die niet verwerkt kunnen worden, hebben boeren in Het Hogeland er weinig last van. Er worden in Groningen en Friesland vooral pootaardappelen verbouwd... #corona #HetHogeland
30-mei-2020
Wellicht ten overvloede: de oorspronkelijk geplande bijeenkomst over de 'voedselketen' op het Hogeland die voor vanavond gepland stond, wordt verplaatst naar een een nader te bepalen datum. #wordtvervolgd
17-mrt-2020
Volgende week dinsdagavond 17 maart: discussiebijeenkomst over voedsel en circulaire economie. Kom je ook even een boompje opzetten? https://t.co/OAQruz1F3G #winsum
11-mrt-2020
Winterwelvaart op 20-22 december! ‘Lokaal Kilo’s Schuiven’ en 'Boeren op het Hogeland' presenteren: ’t Land in Zicht. Kom proeven, kijken, praten en ervaren wat er om de stad heen op het land gebeurt! https://t.co/0PkdW8SVBU
12-dec-2019
Volg de 'Biet van Piet' van klei tot koe: https://t.co/39M1MWJLNw #kringloopbiet #loppersum #surhuizum #video #voederbiet #eikemaheert
02-dec-2019