Home Steun en doe mee

Steun en doe mee

Om blijvend verhalen te kunnen maken en zo een mooi beeld van de groei en bloei op het Hogeland te kunnen geven, hebben we alle steun nodig! Dus vind je ‘Boeren op het Hogeland’ een sympathiek initiatief en zie je mogelijkheden om ons te steunen of de sponsoren? Dan hebben we een aantal leuke mogelijkheden!

Donateur                                                     vanaf €10


Je wilt Boeren op het Hogeland graag steunen maar hoeft hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

Donateur met geschenk                       vanaf €24


Je wilt Boeren op het Hogeland graag steunen en vindt het leuk dat wij jou een geschenk toesturen.

Mini-sponsor foto                                                 €75

Je sponsort Boeren op het Hogeland en als tegenprestatie krijg jij daar een mooie professionele foto van jouw boerderij of initiatief voor terug.

Mini-sponsor Social Media                                  €95

Je sponsort Boeren op het Hogeland en als tegenprestatie bieden wij jou persoonlijke begeleiding om zélf je eigen bedrijf of initiatief in beeld te brengen. We laten je zien hoe je mooie foto’s en/of filmpjes met je smartphone of camera kunt maken en hoe dit te delen op social media.

Sponsored Story                                             €250

Je kunt de redactie van Boeren op het Hogeland vragen een sponsored story voor je te schrijven. Je krijgt dan een mooi achtergrondartikel van ongeveer 1000 woorden met twee foto’s erbij. Dus heeft je bedrijf een prachtige innovatie en wil je dat graag onder de aandacht brengen? Of wil je een bepaald thema aansnijden waar je bedrijf of instelling mee bezig is en dat van waarde kan zijn voor een grotere groep mensen? 

Mini-sponsor Film                                      €350

Je sponsort Boeren op het Hogeland en als tegenprestatie maken wij een korte video van je boerderij, initiatief of bedrijf (±2 minuten).

Maxi-sponsor film                                       €750

Je sponsort Boeren op het Hogeland en als tegenprestatie maken we een korte video van je boerderij, initiatief of bedrijf met soundtrack, eigen logo en plaatsing op onze website met link. Lengte film ± 3 minuten.

TIP DE REDACTIE

Boeren op het Hogeland is altijd op zoek naar bijzondere verhalen van het land. Dus zag je laatst iets moois uit de grond komen, hoorde je van een bijzonder initiatief of ken je een boer of boerin met een goed verhaal? Laat het ons weten via redactie@hogelandinbeeld.nl


 

CORRESPONDENTEN

Ben je boer of boerin en zou je onderdeel uit willen maken van ons ‘correspondentennetwerk’. Geef je dan op als boerencorrespondent. Je krijgt een korte online introductie hoe je mooie filmpjes en foto’s kunt maken en hoe je die kunt delen via social media. Geef je op via: redactie@hogelandinbeeld.nl


SAMENWERKING

Boeren op het Hogeland staat open voor samenwerking met anderen. Dus zie je aanknopingspunten om samen te werken? Laat het ons weten via samenwerken@hogelandinbeeld.nl
KRATJE VULLEN / RUILHANDEL

Naast doneren en sponsoren is het ook mogelijk om met ons te ruilen. Voor ‘een appel en een ei’ (en bijvoorbeeld wat aardappelen) maken wij een mooie foto of kort video-fragmentje van het gewas of de boerderij. Sarah en Ingrid hebben standaard een kratje bij zich en zullen soms spontaan aankloppen met de vraag om te ruilen.

 

 

MET DANK AAN ONZE DONATEURS!

Jacobien  Schreurs
Jan Langelaar
Freek van der Burgt
Henk van Donk
Yvonne Hartman
Gerry Jöris
Rob Higler

Ook dank aan de donateurs die liever anoniem willen blijven!