Over Hogeland in Beeld

Stichting Hogeland in Beeld heeft als doel om verleden, heden en toekomst van het landschap, de levenswijze van de bewoners en de bijzondere kwaliteiten van het cultureel erfgoed van het Hogeland en omstreken, audiovisueel in beeld te brengen en vast te leggen.

Eind 2019 is Hogeland in Beeld genomineerd voor de ‘Culturele Stimuleringsprijs’ van Gemeente Het Hogeland: De stichting “onderscheidt zich door vernieuwing en kwaliteit van hun activiteiten en initiatieven op cultureel gebied. Ook leveren ze een belangrijke bijdrage aan het culturele leven in Het Hogeland”.

Hogeland in Beeld initieert en beheert diverse projecten, dit doen wij op allerlei manieren op audiovisueel gebied. Van filmprojecten en multimedia websites in opdracht, tot exposities, video’s en foto’s. Daarnaast wordt de stichting ingeschakeld voor ondersteuning en advies op het gebeid van beeld, communicatie, kunst en cultuur, voor initiatiefnemers, overheid, en organisaties.

Voor een selectie van onze projecten zie o.a. de projecten en websites Cultuur Hogeland, Boeren op Het Hogeland, Community Films, MarneCultuur en Kunst & Cultuur Manifest voor Het Hogeland.

Bestuur Stichting Hogeland in Beeld:
Voorzitter: Mädi Cleerdin
Secretaris: Anne Wine Jansen
Penningmeester: Stijn van Genuchten
Bestuurslid: Willy Tadema

Sarah Stiles :

Sarah Stiles

Projectleider
Filmmaker en componist
Meer over Sarah

Daan Oostindiën :

Daan Oostindiën

Techniek en website ondersteuning

Ingrid Oyevaar :

Ingrid Oyevaar

Samenwerking project 'Boeren op Het Hogeland'
Teamlid project 52 Dorpen

Erik van der Biezen :

Erik van der Biezen

Website ondersteuning Community Films